Νέα - Δραστηριότητες

Δυναμική παρουσία είχε για 2η συνεχή χρονιά το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Θεσσαλίας στην Διεθνή Έκθεση Εκπαίδευσης SPOUDASE 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη (Κεραμεικός) στην Αθήνα στις 19-20/5/2018.

Σε ένα μεγάλο περίπτερο του ΤΕΙ Θεσσαλίας μαζί με άλλα δύο (2) Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ιδρύματος: Σύγχρονες Τεχνολογίες Έργων Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Μηχανικών Η/Υ και Συστημάτων – Ευφυή Συστήματα & Ιnternet οf Τhings (IoT), το ΜΠΣ Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο, με πλούσιο εξοπλισμό και καλαίσθητη διακόσμηση, έκανε αισθητή την παρουσία του στην έκθεση αυτή με την προβολή της πολύ αξιόλογης δουλειάς που γίνεται τα τρία (3) τελευταία χρόνια λειτουργίας του – βλ. σχετικό βίντεο: https://youtu.be/atUeOLQerKQ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες για τον εξοπλισμό του 3D εκτυπωτή που είχε στη διάθεσή του το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για να εκτυπώνει διάφορα αντικείμενα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης που διανέμονταν στους επισκέπτες.

Επίσης στα Εργαστήρια του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου είχαν κατασκευαστεί αρκετές ξύλινες οικολογικές και καλαίσθητες βάσεις για κινητά τηλέφωνα και κάρτες με το λογότυπο του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών που μοιράστηκαν κι αυτά σε επισκέπτες και εντυπωσιάστηκαν!

Συνέργειες αναπτύχθηκαν και με άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, άλλων ΑΕΙ, όπως: Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Παν/μιο Πατρών, Παν/μιο Αιγαίου, ΑΣΠΑΙΤΕ κά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Θεσσαλίας για τη χρηματοδότηση της συμμετοχής στην σημαντική αυτή έκθεση!

Καλή επιτυχία σε όλους!

elΕλληνικά