Νέα - Δραστηριότητες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι διαφάνειες των μαθημάτων του ΜΠΣ «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» που θα αναρτώνται στο εξής από τους διδάσκοντες στο e-class επειδή δεν θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους (θα είναι κλειστό μάθημα, δηλ. Πρόσβαση στο μάθημα (για εγγραφή) θα έχουν μόνο όσοι βρίσκονται στη Λίστα Χρηστών του μαθήματος), για να έχετε εσείς πρόσβαση είναι απαραίτητο να εγγραφείτε στο e-class του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνετε αρχικά σχετική αίτηση να σας χορηγηθεί e-mail από το ΤΕΙ Θεσσαλίας και στη συνέχεια να εγγραφείτε στο e-class.

Οι διαδικασίες είναι οι εξής:

1. Έκδοση e-mail από το ΤΕΙ Θεσσαλίας

http://noc-portal.teilar.gr/index.php/new-mail.html
Αφού συμπληρωθούν τα στοιχεία σας και υποβληθεί το αίτημά σας στη συνέχεια τηλεφωνείτε στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο site αμέσως μετά την υποβολή του αιτήματος και μετά από 2-3 ημέρες, θα σας σταλεί το νέο e-mail σας.

2. Εγγραφή στο e-class

https://e-class.teilar.gr/modules/auth/altnewuser.php?auth=4
Θα μπείτε με τους κωδικούς του e-mail σας (του ΤΕΙ Θεσσαλίας)
Αφού συμπληρωθούν κάποια στοιχεία που ζητούνται θα σας σταλεί αυτόματα e-mail με συγκεκριμένο link στο οποίο θα πρέπει πατήσετε για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας.

Στη συνέχεια μας ενημερώνετε για το e-mail σας για να μπορέσουμε ως διδάσκοντες να σας συμπεριλάβουμε στη λίστα χρηστών του μαθήματος)

Ελπίζουμε να μην δυσκολευτείτε ιδιαίτερα!

Καλή επιτυχία,

Ιωάννης Παπαδόπουλος
Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας –
Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου
Δ/ντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών ΠΜΚ-ΠΡΟΞΥ

Υπεύθυνος Εργαστηρίου Εφαρμοσμένου Μάρκετινγκ Διοίκησης & Οικονομίας

Δ/νση: Β. Γρίβα 11, 43100 ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τηλ. +30 24410 64741 – Fax: +30 24410 64731
e-mail: papad@teilar.gr

elΕλληνικά